Site icon svakodnevno.me

Modrić ganuo Kroosa:’ Ova će ljubav trajati vječno, prijatelju’

Modrić ganuo Kroosa:’ Ova će ljubav trajati vječno, prijatelju’

Toni Kroos (34) u utorak je objavio kraj igračke karijere te će mu Euro 2024. u Njemačkoj biti posljednje natjecanje koje će odraditi u kopačkama. Odluka koja je mnoge iznenadila, stigla je nenadano jer se špekuliralo kako će zajedno s Lukom Modrićem (38) odigrati sljedeću sezonu kao mentor mlađim veznjacima Real Madrida. 

POGLEDAJTE VIDEO:

00:26

Toni Kroos pere kopačke

|
Video: Twitter

Ispod objave na svojem Instagram profilu, gdje je Kroos obznanio kraj igračke karijere, javili su mu se mnogi suigrači, a među njima je i Modrić.

“Stvarno sam uživao igrati uz tebe. Doista je bila čast s tobom igrati u veznom redu Reala. Imaš kvalitete koje te čine jedinstvenim i posebnim. Nikad više neće biti nekoga kao što je bio Toni Kroos”, napisao je Modrić.
Njemački nogometaš drugi je igrač s kojim je Modrić najviše puta dijelio teren. Legendarni dvojac čak 333 puta je zaigrao zajedno. Brojka je to koju je uspio nadmašiti samo Karim Benzema. On i Modrić 404 puta dijelili su teren. Dan nakon objave o završetku karijere Kroos je odgovorio Modriću i pokazao još jednom kakav odnos dvojac ima. 

“Toliko puno uspomena… wow. Ova ljubav će trajati zauvijek, prijatelju moj”, napisao je u odgovoru Kroos.
Modrić će tako ostati jedini uz Nacha kao dio zlatne generacije koje je osvojila pet trofeja Lige prvaka. Dok za Nacha nije sigurno hoće li ostati dio Real Madrida i sljedeće sezone, Modrić će ugovor produžiti ako je vjerovati natpisima i informacijama koje dolaze iz “kraljevskog kluba”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version