Site icon svakodnevno.me

Jeziva priča ledi krv u žilama: ‘U sjeni sam vidio tu figuru, a onda je počelo… Ova kuća je ukleta’

Jeziva priča ledi krv u žilama: ‘U sjeni sam vidio tu figuru, a onda je počelo… Ova kuća je ukleta’



Sinoć smo ja i djevojka bili na večeri, vratili smo se kući i odmah sjeli na kauč. U tom trenutku vidio sam tamnu figuru s kapom na glavi kako prolazi kroz njezinu mračnu spavaću sobu. U tom trenutku sam je upitao “Jesi li zaključala vrata?”. Odgovorila je potvrdno, ali nisam joj odmah kazao što sam vidio, započeo je objavu o svojem jezivom iskustvu korisnik Twittera Cade Onder.
POGLEDAJTE VIDEO: Navodni neljudski ostaci prikazani u Meksiku

00:51

Prikazani navodni neljudski ostaci u Meksiku

|
Video: 24sata/REUTERS

Odmah je nastavio s pričom. Priznaje kako ga je sve prepalo i zbunilo, piše britanski Express.

– Dosta me sve to prepalo jer sam bio siguran što sam vidio. Nastavio sam gledati u sobu i više ništa nisam vidio, pa sam zaboravio na sve… Kasnije smo otišli u krevet i odjednom je njezin pas počeo agresivno lajati prema vratima od spavaće sobe.To se dogodilo više puta tijekom večeri. Stavili smo psu šok-ogrlicu da prestane lajati, a onda smo čuli glasan zvuk iz kuhinje. Oboje smo se smrzli na mjestu. Otišli smo provjeriti, tamo nje bilo nikoga – piše dalje Onder.

U tom trenutku odlučio je kazati dragoj što je vidio na početku večeri:
– Onda sam joj priznao što sam vidio, tu tamnu figuru. Ona je pretrnula i kazala mi kako je njezin brat vidio potpuno istu stvar prije koju večer – piše Onder.
Očekivano, nakon ovog iskustva nikome se nije previše spavalo…

Ostali smo budni cijelu noć i nismo se osjećali sigurno. Nismo se mogli opustiti. Pas je proizvodio čudne zvukove i režao je, bilo je jezivo… Prije nekog vremena jedna vrata su se otvorila u toj kući dok je djevojka pričala na telefon. Nikoga drugog nije bilo u stanu, pas je i tad poludio. Mislim da je kuća moja djevojke ukleta – poručio je na Twitteru Onder. 

Ova priča izazvala je lavinu komentara na Twitteru. Brojni korisnici savjetovali su Onderu da dobro provjeri podrum i potkrovlje. možda tamo pronađe neku životinju, ili se tu netko skriva…
– Ova kuća nema ni podrum ni potkrovlje – odgovorio im je… 



Source link

Exit mobile version