Site icon svakodnevno.me

VIDEO Nevjerojatne scene u Kranjčevićevoj! Lokosi tri puta skrenuli loptu u vlastitu mrežu

VIDEO Nevjerojatne scene u Kranjčevićevoj! Lokosi tri puta skrenuli loptu u vlastitu mrežu

Lokomotiva je u posljednjem, 36. kolu HNL-a ugostila Hajduk na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu. Ova utakmica nije imala rezultatskog značaja za obje momčadi, stoga je trener “bilih” Jure Ivanković dao priliku nekim igračima koji su je dugo čekali. 

Hajduk je na odmor nakon prvih 45 minuta otišao s dva gola prednosti, a oba je gola zabio Aleksandar Trajkovsi, i to na bizaran način. Najprije je Makedonac u 18. minuti primio loptu nakon ubačaja iz kronera, onda je pucao prema golu, a lopta je pogodila stopera Lokomotive Jona Mersinaja i promijenila putanju prije nego što je završila u mreži.
Praktički je na isti način postignut i drugi gol Splićana. Trajkovski je pucao skoro s identičnog mjesta, a loptu je u mrežu ponovno preusmjerio – Mersinaj. 

U prijenosu utakmice na MAXSportu je pisalo kako su oba gola pripisana Trajkovskom, no sigurno će HNS kasnije “baciti oko” na snimku golova i postoji mogućnost da budu pripisani kao autogolovi Mersinaja.
Kao da riječ o nekakvoj skripti, Hajduk je na početku drugog poluvremena, točnije u 47. minut, zabio treći gol. Sahiti je u prekrasnoj solo akciji ‘izvozao’ obranu lokosa, a onda poentirao, ali se lopta, kao i u prethodna dva gola, odbila od stopera. Ali ovoga puta od Kalaice, a ne Mersinaja.
Samo dvije minute kasnije Splićani su zabili novi gol. Josip Brekalo je prekrasnim lobom prebacio Šubarića i zabio drugi gol otkako je stigao u Hajduk.
Ludnici tu nije bilo kraja. Debitant Hajduka, stoper Mateo Jurić-Petrašilo poslao je povratnu loptu prema golmanu Borni Buljanu, on je loše reagirao i lopta je završila u mreži. 
Golove s utakmice možete vidjeti OVDJE.
Utakmica je još uvijek u tijeku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version