Site icon svakodnevno.me

Još je malo ostalo do vjenčanja godine! Evo koje je poklone ‘naručio’ sin Roda Stewarta

Još je malo ostalo do vjenčanja godine! Evo koje je poklone ‘naručio’ sin Roda Stewarta



Sin glazbenika Roda Stewarta, Liam Stewart za nekoliko dana stat će pred oltar s Nicole Artukovich, Amerikankom hrvatskih korijena. Sudbonosno ‘da’ izgovorit će u Dubrovniku u Crkvi svetog Ignacija na Jezuitima, piše Dubrovački vjesnik. Nakon toga će uslijediti prijem za uzvanike na Lovrjencu. Među gostima očekuju se brojna poznata lica, a par im je odlučio olakšati pripreme pa je napravio popis.

POGLEDAJTE VIDEO:

00:30

Snaha hrvatskih korijena

|
Video: 24sata/pixsell

Otvorili su profil na besplatnom online servisu ‘Zola’, koji se bavi vjenčanjima, a sadrži i popis darova koje mladenci žele. To uključuje novčane priloge za, primjerice, medeni mjesec pa sve do kućanskih aparata, raznih ukrasa za dom… Cijene se kreće od 40 do 600 dolara, a mnogi pokloni su već rezervirani.

Foto: Instagram/Rex/Guliver Image/Pixsell

Kako piše Slobodna Dalmacija, par je u Dubrovniku i obavlja zadnje pripreme, ali i uživaju u šetnjama po gradu i kupanju na plaži Sv. Jakova.

Dubrovnik su izabrali jer su Nicoleini djed i baka od tamo emigrirali u SAD. Nicole je u prosincu bila i u Zagrebu gdje je odabrala vjenčanicu za svoj najvažniji dan. Haljinu je pronašla u salonu Le Concept by Alex naše priznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović. 

 

Prisjetimo se, Nicole i Liam zajedno su već 13 godina, a upoznali su se dok su oboje pohađali srednju školu u Kaliforniji.

Foto: PROMO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version