Site icon svakodnevno.me

Klara i Lovre napustili ‘Brak na prvu’: ‘Ovo nije moj sretan kraj. Uništila me i psihički i fizički!’

Klara i Lovre napustili ‘Brak na prvu’: ‘Ovo nije moj sretan kraj. Uništila me i psihički i fizički!’



​Klara i Lovre morali su odlučiti hoće li ostati u showu ‘Brak na prvu’. Klara je samo rekla da je odnos između Lovre i nje u redu, no stručnjaci su željeli obrazloženje pa je objasnila kako je primijetila da je postao smireniji, staloženiji – dogodila se promjena nabolje. Lovre je priznao da se jako potrošio pa je zato toliko mirniji te se posljednje dane u showu odlučio posvetiti sebi.

– Samo gledam kako da sebe dovedem u red. Došao sam u ovaj show pronaći ljubav, a pronašao sam sebe u 34. godini – rekao je, dobio pohvalu stručnjaka kojima se svidjelo i to što je oglušio na Klarine provokacije.

– Znači da mi nije stalo. Nemam nikakve osjećaje prema njoj, ni pozitivne, ni negativne – rekao je i zaključio da je ona nezadovoljna sama sa sobom.

Foto: RTL

Klara je negirala svjesne provokacije i rekla da je ponosna na sebe jer neke stvari inače ne bi nikad tolerirala tako da je u ovom eksperimentu naučila biti strpljivija, razumna i ne misli da se nije trudila.
– Naučila sam da ne treba odustati kad je najteže – nastavila je.

A i Lovre je još nešto osvijestio.
– Žalim za 90% žena koje sam odbio – rekao je i shvatio da nije spreman za pravu ljubav te da nije oduševljen što je sad vidio kako se ponaša cura od 25 godina. 

Foto: RTL

Oboje su napisali da odlaze.
– Ovo nije moj sretan završetak zato što sam stvarno došao upoznati ženu koja će me motivirati da budem još bolji, a dobio sam totalnu suprotnost, ženu koja me satrala i psihički i fizički. Ipak, imam dobre temelje za budućnost jer sam dosta spustio ego, naučio se kontrolirati i mislim da mi je fitilj izgorio – rekao je Lovre.

Foto: RTL

Klara je zaključila da ga ne gleda više ni kao prijatelja, a on da bi krenuo drugim putem da je vidi negdje na cesti.

– Ona je uzela mjesto možda nekoj pravoj osobi koja bi bila stvorena za mene – zaključio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version