Site icon svakodnevno.me

VIDEO Bruno Petković pozdravio bivše čelnike Dinama, navijači ih izviždali! ‘Budite gospoda’

VIDEO Bruno Petković pozdravio bivše čelnike Dinama, navijači ih izviždali! ‘Budite gospoda’

A sada, pozivamo na pozornicu Brunu Petkovića!

– Bruno, ostani, Bruno, ostani – prolomio se uzvik tisuća navijača Dinama na Trgu bana Jelačića. 
POGLEDAJTE VIDEO: Petković pozdravio bivše čelnike Dinama 

02:21

Bruno Petković se zahvalio staroj upravi Dinama

|
Video: Marta Divjak/24sata

Najveća zvijezda ‘modrih’ i čovjek koji je jedan od najzaslužnijih za dvostruku krunu, bez kojeg momčad nije ista, uzeo je mikrofon u ruke i zamolio trenutak tišine.

– Molim vas sekundu tišine. Kao uvijek, imam pametnu, ja izmišljam nešto, uvijek mudrujem. Svi će se pozivati na pjesmu, ja imam nekoliko riječi. S obzirom da ove godine Dinamo i svi navijači okrećemo novu stranicu, mislim da ono što ste dobili s novom upravom i vodstvom, svi živite s Dinamom. Nikad ne zaboravite ono što je bilo prije, bez obzira je li netko dao prst ili ruku – govorio je Petković, a navijači, koji su znali na koga misli, počeli su zviždati.

Ceremonija dodjele pehara Dinamu, osvajaču SuperSport Hrvatske nogometne lige

|
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

– Tišina, molim – rekao je Petković pa nastavio s govorom, koji je posvetio bivšim čelnicima Dinama. 
– Jedan pozdrav s gospodinom s kojim nisam imao doticaj i uopće nismo bili u dobrim odnosima, Mirko Barišić. Drugi pozdrav za mladu damu koja je Dinamu dala više od dvadesetak godina, za Vlatku Peras. Zamolio bih sve navijače Dinama da budu gospoda i da se zahvale svima što su napravili za Dinamo. I da pozovemo Velimira Zajeca da povede novu upravu i Dinamo prema jednom boljem sutra – rekao je Petković, a nakon salvi zvižduka namijenjenih bivšoj upravi, uslijedio je uzvik oduševljenja. 
Petkovića podržao Ademi

Zvižduci bivšoj upravi su bili glasni, ali samo igrači Dinama znaju što se, ustvari, događalo između njih i sada već bivših članova zagrebačke momčadi. Jer Petkovićev menadžer Ivan Cvjetković rekao je da je jedino Vlatka Peras zaslužna što je Petko i dalje u Dinamu, da je jedina vjerovala u njega.
Pa je i Arijan Ademi podržao Petkovića jednom kada je preuzeo mikrofon.
– Hvala što se došli u ovakvom broju. Slažem se sa svime što je Petković rekao. Treba cijeniti što je bilo prije i nastaviti još bolje. Neću puno kemijati. Želim da ovako bude od početka sezone, da grmi sve i da kraj ne bude nikome stresan – rekao je bivši kapetan, nominalno još uvijek kapetan u srcima mnogih navijača Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version