Site icon svakodnevno.me

Prvo pojačanje na Maksimiru: Igra za Švedsku, ‘ubojica’ je na lijevoj strani i stiže u Dinamo?

Prvo pojačanje na Maksimiru: Igra za Švedsku, ‘ubojica’ je na lijevoj strani i stiže u Dinamo?

Iza Dinama je turbulentna, ali vrlo uspješna sezona u kojoj je zagrebačka momčad osvojila trostruku krunu. Sergej Jakirović preporodio je usnuli Dinamo i sada je pred svima zajedno vrlo zanimljiv prijelazni rok u kojem će Zagrepčani tražiti pojačanja. Dinamo bi prvenstveno morao ojačati obranu jer tijekom sezone je curilo na sve strane. A švedski mediji javljaju da hrvatski prvak kritični lijevi bok planira ojačati u Djurgardenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

03:22

Slavlje navijača nakon novog naslova

|
Video: snimio čitatelj 24sata

Riječ je o 21-godišnjem Samuelu Dahlu, hitronogom lijevom bočnom koji je nakon dolaska iz Örebra prije 10 mjeseci doživio značajan uzlet u prvoj momčadi Djurgardena. Toliko da je zaradio poziv u švedsku nacionalnu reprezentaciju koju odnedavno vodi legenda danskog nogometa Jon Dahl Tomasson. Bivši napadač švedsku klupu preuzeo je u veljači naslijedivši Jannea Anderssona.
Djurgarden odbio Rennes

– Dinamo Zagreb želi kupiti Djurgardenova lijevog bočnog Samuela Dahla. Hrvatski velikan je već dao prvu ponudu za švedskog reprezentativca – objavio je aftonbladet.se pozivajući se na informacije Sportbladeta.
Dahl je perspektivan lijevi bočni za kojeg se tijekom zimskog prijelaznog roka u siječnju interesirao francuski Rennes. Djurgarden je tada odbio ponudu francuskog prvoligaša jer mu je Dahl bio neophodan dio momčadi u tom trenutku.
>> VIDEO: NAJBOLJI POTEZI SAMUELA DAHLA
Dobar i naprijed i nazad
Dinamo je odlučio uskočiti i pokušati dogovoriti posao oko 21-godišnjeg defenzivca kojeg krase lijepa kontrola lopte i dobar dribling, koji teži odlascima prema naprijed kako bi se priključio napadačkim akcijama svoje momčadi, ali koji je također prilično siguran u obrambenom pozicioniranju. Švedski i hrvatski klub pregovaraju i u nadolazećim tjednima znat će se više.

Igrač kojeg Dinamo pokušava dovesti ove sezone je odigrao 19 utakmica od čega 11 u švedskom nacionalnom prvenstvu, dva u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu te šest u švedskom kupu. Ukupno je za Djurgarden do sada odigrao 36 utakmica asistiravši šest puta od čega su tri asistencije stigle ove sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version