Site icon svakodnevno.me

‘Ubit ću vas!’: Đoković poludio na publiku na Roland Garrosu

‘Ubit ću vas!’: Đoković poludio na publiku na Roland Garrosu

Kao da je mačka s devet života, Novak Đoković (37) ponovno se “ustao iz mrtvih” i pobijedio u teškom meču osmine finala Roland Garrosa protiv Argentinca Francicsca Cerundola sa 6-1, 5-7, 3-6, 7-5 i 6-3 nakon četiri sata i 37 minuta igre. Srpski tenisač u jednom je trenutku gubio 2-1 u setovima, a Argentinac je imao break prednosti pri rezultatu od 4-4 u četvrtom setu.

POGLEDAJTE VIDEO:

00:48

‘Ivanišević voli fantazije. Novak je donio dobru odluku što je raskinuo suradnju s njim…’

|
Video: 24sata Video

Đoković je tada još jednom pokazao kako će se boriti do zadnjeg poena, vratio je ‘break’ i na kraju okrenuo meč protiv Cerundola i time osigurao svoju kartu za četvrtfinalni ogled i reprizu prošlogodišnjeg finala protiv Caspera Ruuda (25, ATP. 7).

‘Nole’ je tijekom meča imao mnoga lica. Od trenutka ljutnje i frustracije do valova sreće i veselja. Sve je kulminiralo, kako piše Kurir, u jednom trenutku petog seta. Đoković se tada našao u jednom od nekoliko sukoba s publikom na glavnom terenu Roland Garrosa. Oni su mu zviždali, on ih je imitirao, a u jednom im je trenutku viknuo…
– Ubio bih vas!

French Open

|
Foto: Yves Herman

Kamera je tada prikazala kut u kojem se nalazi njegova ekipa, Novakova supruga Jelena bila je na nogama i pokušala ga opustiti za nastavak meča. 
Đoković se naljutio i na organizatore

Đoković je bio nezadovoljan i stanjem glavnog terena u Parizu. Srpski tenisač nije prvi koji se požalio na loše stanje terena, a svoje nezadovoljstvo jasno je prenio i organizatorima. Kamere su uhvatile njegov razgovor s čovjekom koji je zadužan za kvalitetu terena.

– Vi ste njihov nadzornik i vi ste ti koji zastupate interese nas igrača, a ja vam kažem, teren nije dobar za igru – rekao mu je Đoković, na što je dobio odgovor…

French Open

|
Foto: Stephanie Lecocq

– Naši ljudi drže teren na uobičajenim standardima…

– Dakle oni koji nikad nisu igrali tenis znaju bolje od mene je li teren dobar za igru ili ne? – odgovorio je Srbin.

– Ne kažem to… – opravdavao se Francuz, a Đoković ga je prekinuo
– Upravo ste to rekli! Smiješno… – zaključio je Đoković, kimajući glavom u nezadovoljstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version