Site icon svakodnevno.me

VIDEO Mladoj vjetar otpuhao veo u Dubrovniku: Jedan gost kao Spider-Man skočio za njim

VIDEO Mladoj vjetar otpuhao veo u Dubrovniku: Jedan gost kao Spider-Man skočio za njim



Dubrovnik je, osim popularne turističke destinacije, sve više i omiljena lokacija za romantično vjenčanje. Proteklog vikenda na krajnjem jugu Hrvatske sudbonosno da izrekao je i Liam Stewart, sin legendarnog glazbenika Roda Stewarta. 

Ipak nisu samo Stewartovi slavili ljubav prvog vikenda u lipnju. Našlo se tu još parova, a jedna mladenka doživjela je nezgodu s garderobom. Naime, snažan vjetar otpuhao joj je veo s glave koji je onda završio zaglavljen visoko na kamenom zidu.
POGLEDAJTE VIDEO:

Srećom, jedan uzvanik bio je uporan pa je svim silama pokušavao dohvatiti veo, a u pomoć su mu priskočili i ostali gosti. Pridržavali su ga dok se u maniri Spider-Mana penjao po zidu i na kraju dohvatio veo. Ostali gosti i mladenci popratili su sve gromoglasnim pljeskom.

”Ovo je trenutak za pamćenje!”, ”On je heroj!”, ”Odlična akcija!” – samo su neki od komentara na video koji je na Instagramu objavio Mihoci Studios zadužen za fotografiranje vjenčanja. Video je vrlo brzo nakon objave postao viralan i ‘pobrao’ tisuće lajkova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version