Site icon svakodnevno.me

Đoković u utrci s vremenom! Možda neće moći ostvariti san

Đoković u utrci s vremenom! Možda neće moći ostvariti san

Novak Đoković (37) u utorak je šokirao svijet tenisa. Objavio je povlačenje iz četvrtfinala drugog Grand slam turnira sezone, Roland Garrosa, nakon što je pretrpio težu ozljedu koljena. Puknuo mu je meniskus, a srpski tenisač će biti u utrci s vremenom kako bi zaigrao na Wimbledonu i Olimpijskim igrama.

POGLEDAJTE VIDEO:

00:48

‘Ivanišević voli fantazije. Novak je donio dobru odluku što je raskinuo suradnju s njim…’

|
Video: 24sata Video

Podsjetimo, Đoković je u ponedjeljak odigrao nevjerojatan meč protiv Argentinca Francisca Cerundola. Srbin je gubio 2-1 u setovima, ali nekako je, uz strgano koljeno, preokrenuo rezultat i slavio. Međutim, borbu u Parizu nije mogao nastaviti. Povukao se s turnira nakon što nije mogao trenirati, a magnetska rezonanca pokazala je kako je koljeno – ‘otišlo’.

– Izuzetno sam tužan što se moram povući sa Roland Garrosa, igrao sam svim srcem i dao sve od sebe u posljednjem meču. Nažalost, zbog povrede meniskusa desnog koljena, donio sam tešku odluku zajedno s mojim timom nakon pažljivog razmišljanja – poručio je Đoković.

French Open

|
Foto: Stephanie Lecocq

Povlačenjem s turnira Đoković je ‘predao’ teniski tron Janniku Sinneru, koji će nakon Roland Garrosa biti prvi tenisač svijeta. Đoković je lani osvojio Roland Garros, a povlačenjem u četvrtfinalu izgubio je puno bodova.

Veći problem za Đokovića je što je u velikoj utrci s vremenom. Wimbledon počinje 1. srpnja, a Đokovića čeka pauza od nekoliko tjedana. Krajem srpnja igra se i olimpijski turnir u Parizu, a Đokoviću je san dodati zlatnu olimpijsku medalju svojoj bogatoj karijeri. 
S obzirom na to kako je dugo držao vrhunsku fizičku spremu, Đoković će sigurno dati sve od sebe da bude spreman za te turnire.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version