Site icon svakodnevno.me

Evo kako bi Portugal trebao izgledati danas protiv Hrvatske

Evo kako bi Portugal trebao izgledati danas protiv Hrvatske

Reprezentacija Portugala posljednja je provjera hrvatske nogometne reprezentacije uoči puta u Njemačku gdje će Vatreni od 15. lipnja igrati Europsko prvenstvo. Izabranici Zlatka Dalića nalaze se u Lisabonu, a u subotu u 18:45 sati igrat će prijateljsku utakmicu s moćnim Portugalcima nakon čega će izbornik znati na čemu je i kako momčad diše kada je preko puta pravi suparnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

00:57

Luka Modrić se priključio ‘vatrenima’! Počastili su ga tortom i čestitali majstoru…

|
Video: Hrvatski nogometni savez

Oko Dalićevog izbora i promjena u odnosu na sastav protiv Sjeverne Makedonije smo već pisali. O Jogo, pak, donosi kako bi trebao izgledati Portugal i tko bi, ustvari, trebao istrčati na travnjak Nacionalnog stadiona u Lisabonu.

Mogući sastav Portugala za Hrvatsku
Početnih 11 izbornika Roberta Martineza trebao bi izgledati ovako: Rui Patrício – Diogo Dalot, Rúben Dias, Gonçalo Inácio, Nuno Mendes – Danilo, Bruno Fernandes, Vitinha – Bernardo Silva, Gonçalo Ramos, Pedro Neto.
Bez Ronalda i Leaa
Dakle, odmah je uočljivo da nema glavne zvijezde Cristiana Ronalda, što je i najavljeno, a na klupi će početi i druga velika zvijezda Rafael Leao.
Inače, Hrvatska nikada u svojoj povijesti nije pobijedila Portugal. Međusobno smo igrali sedam puta, a tek jednom smo izvukli remi. Portugalci su nas pobijedili čak šest puta od čega su dva poraza bila posebno bolna.
Portugal će biti istaknuti favorit i koeficijent na pobjedu domaćina je 1,75. Da će susret završiti remijem iznosi 4, a na pobjedu Hrvatske je 5,60.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version