Site icon svakodnevno.me

Honor 200 serija telefona želi biti vaš prijenosni foto studio

Honor 200 serija telefona želi biti vaš prijenosni foto studio



Honor je u srijedu u Parizu službeno predstavio Honor 200 seriju telefona (Honor 200, Lite i Pro) na kojoj je u središtu pažnje suradnja sa Studiom Harcourt, legendarnom pariškom kućom za portretnu fotografiju. Iz rastuće kineske kompanije ističu da su blisko surađivali s Harcourtovim fotografima i analizirali tisuće njihovih slavnih djela kako bi razvili Honorov AI sustav za portrete. 

– Ponosni smo što sa serijom HONOR 200 donosimo savršen spoj umjetnosti i tehnologije u Europu, omogućujući snimanje portreta na razini studija svakom korisniku. Iako je portret studijske kvalitete mnogima do sada bio nedostupan, serija HONOR 200 postavlja novi standard u portretnoj fotografiji putem pametnog telefona, stavljajući profesionalni studio u vaš džep. Ovo dostignuće bez presedana u tehnologiji umjetne inteligencije ne samo da pokazuje predanost HONOR-a inovacijama, već također naglašava neumornu težnju za izvrsnošću u redefiniranju granica mobilne fotografije – rekao je Tony Ran, predsjednik HONOR Europe. Uz to, najavili su i suradnju s portretnim fotografom Rankinom, poznatom po potretima slavnih, uključujući kraljicu Elizabetu II, Davida Bowieja i Kate Moss. 

Foto: Honor

Honor 200 Pro tako donosi napredni AI sustav koji prepoznaje razne nijanse svjetla i sjene kako bi omogućio snimanje detaljnih portreta, čak i u izazovnim uvjetima osjvetljenja. Na tomezajednički surađuju glavna portretna kamera od 50 mpx s f/1,9 blendom i optičkom stabilizacijom te telefoto kamera od 50 mpx s 2,5x optičkim zumom i stabilizacijom slike. Trostruki sustav sa stražnje strane upotpunjava širokokutna kamera od 12 mpx. Sprijeda je dvostruka kamera. Uz 50 mpx kameru nalazi se i dubinski senzor od 2mpx.

Foto: Honor

Telefon dolazi s OLED ekranom od 6,78 inča i novim Snadpragonom 8s Gen3. Radi se o nešto slabijoj verziji najmoćnijeg procesora danas. Uz to, opremljen je sa 12/512 GB. Donosi tehnologiju zatamnjivanja od 3840 Hz, certificiranu Flicker-free certifikatom od strane TÜV Rheinlanda, za ugodnije gledanje. Serija HONOR 200 uključuje Natural Tone 2.0, koji optimizira temperaturu boje zaslona prema ambijentalnom svjetlu, i cirkadijalni noćni prikaz koji regulira plavo svjetlo za bolji 
Telefon ima Honorovu novu bateriju od 5200 mAh, podržava 100W punjenje te 66W bežično punjenje.

Foto: Honor

Uz njega stiže i Honor 200 Lite sa 100 mpx glavnom kamerom, širokokutnom i dubinskom od 5 te makro kamerom od 2 mpx i prednjom od 50 mpx. Također je opremljen i 6,7-inčnim AMOLED ekranom te 8/256 GB memorije.
Predstavili su i MagicBook Pro 16 s Honor FullView zaslonom od 16 inča (3072 x 1920). Certificiran od strane TÜV Rheinland za performanse s niskom plavom svjetlošću i bez treperenja, također uključuje način rada za e-knjige i tehnologiju dinamičkog zatamnjenja za smanjenje naprezanja očiju. Pokreće ga Intel® Core™ Ultra 5 procesoro i Intel® Arc™ grafika, HONOR MagicBook Pro 16 nudi High-powered i Smart načine rada za ravnotežu između performansi i potrošnje energije. 
Honor 200 Pro u Hrvatskoj će biti dostupan u crnoj i ‘mjesečevo bijeloj’ boji po cijeni od 799 eura, Honor 200 u smaragdno zelenoj i crnoj po 649, a Honor 200 Lite po 329 u crnoj i tirkiznoj. Honor ističe da u pretprodaji do kraja lipnja (ili isteka zaliha) uz Honor 200 ili Honor 200 Pro poklanjaju HONOR Choice Bleutooth prijenosni zvučnik, HONOR Choice Watch, HONOR 100 W SuperCharge punjač te 100€ popusta na kupovinu uređaja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version