Site icon svakodnevno.me

Mi smo blizanke udane za braću blizance. Rodile smo skupa. Sve dijelimo pa i bankovni račun…

Mi smo blizanke udane za braću blizance. Rodile smo skupa. Sve dijelimo pa i bankovni račun…



Jednojajčane blizanke Briana i Brittany Deane (37) iz Virginije u Americi u braku su s jednojajčanim blizancima Joshuom i Jeremyjem Salyersom, a 2021. su i obje, u razmaku od samo tri mjeseca, rodile dječake. Briana i Jeremy roditelji su dječaka Jaxa, a Brittany i Josh dječaka Jetta. Dječaci dijele isti DNK, što zapravo znači da su genetski ‘braća’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Obitelj ima jedan zajednički profil na društvenoj mreži, a na njemu objavljuju svakodnevna zbivanja. Svoju su priču dobro unovčili pa snimaju emisije i reklamiraju proizvode poput nakita.

Brittany i Briana upoznale su Josha i Jeremyja na festivalu blizanaca 2017. Postali su toliko poznati da je njihovo vjenčanje čak emitirano na televiziji. Bilo je oko 15 parova blizanaca na popisu uzvanika na njihovim svadbama. 

Foto: Instagram

Vjenčali su se u Twinsburgu u Ohiu, u kolovozu 2018., a sestre su nosile identične haljine. Nekoliko godina kasnije, 2020., objavili su vijest o zajedničkoj trudnoći. Njihove zaruke su bile isto posebne jer su braća postavila pitanje u isto vrijeme s identičnim prstenjem.

U razgovoru za NBC News, Brittany, Jettova mama, rekla je da ih dječakova jedinstvena situacija čini još bliskijima. Svi zajedno dijele dom, kao i bankovni račun.
– Osjećam se kao da sam tata i Jettu, a mislim da Josh isto osjeća prema Jaxu. Odgajamo djecu zajedno tako da se osjećamo kao jedna obitelj – rekao je Jeremy. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version