Site icon svakodnevno.me

Mladen Grdović hitno otputovao privatnim avionom u Dubai kod arapskog šeika: Evo i zašto

Mladen Grdović hitno otputovao privatnim avionom u Dubai kod arapskog šeika: Evo i zašto



Jedan arapski šeik veliki je obožavatelj Mladena Grdovića pa je poslao svoj privatni zrakoplov po pjevača, piše IN Magazin. Grdović će zapjevati svoje brojne hitove na velikoj proslavi u Dubaiju. 

Riječ je o arapskom šeiku Kallishu, koji je za proslavu rođendana svog sina odlučio ugostiti Mladena Grdovića. Pjevač je, kako piše IN Magazin, uživao u luksuznom VIP tretmanu, a imao je i vremena za obilazak Dubaija.

Foto: Screenshot IN Magazin

– Evo, pozdrav IN magazinu. Došao sam malo kod mojih prijatelja u Dubai. Voli vas Mladen Grdović i evo pogledajte malo Dubai dođite mal ona izlet. Ovo je centar, tamo je jarbol. Stupnjeva je previše: 52. Kod nas se može tek sada kupati. Pozdrav iz Dubaija – poručio je Grdović.

Šeik obožava njegove pjesme, a ovo je Grdoviću već četvrti put da na poziv arapskog šeika otputuje u Ujedinjene Arapske Emirate.
– Uvijek se u njegov office u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme, najviše voli Dalmatinac sam! – pričao je Mladen te dodao kako i šeik zna riječi pjesme pa zapjeva ‘Dalmatinac sam, tu sam rođen ja’.

Foto: Screenshot IN Magazin

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version