Site icon svakodnevno.me

Dnevni horoskop za četvrtak 20. lipnja: Lav će napredovati, evo što Blizanci trebaju izbjegavati

Dnevni horoskop za četvrtak 20. lipnja: Lav će napredovati, evo što Blizanci trebaju izbjegavati

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 5Ljubav: 5Posao: 5Zdravlje: 5
Nećete zapostaviti društveni život, a naći ćete vremena i za bavljenjem hobijem i omiljenim aktivnostima. Druženja, kave s prijateljima i putovanja pružit će vam zadovoljstvo i otvoriti nove vidike. Ako ste slobodni, odazovite se pozivu za izlazak, jer će osobito večernji sati donijeti priliku za novo poznanstvo.  

POGLEDAJTE VIDEO:

00:57

Namještaju horoskopske znakove djeci

|
Video: 24sata/pixsell

Bik 21. 4.  – 21. 5.
Ocjena dana: 4Ljubav: 4Posao: 3Zdravlje: 4
Pružit će vam se mogućnost za usavršavanje ili napredovanje. Uživat ćete u plodovima svoga rada, dovršavati poslove, planirati odmor i posvetiti se sitnicama koje su uz to vezane. Veća rastrošnost vidljiva je kada su posrijedi putovanja, kupnja odjeće i izlasci prijateljima. Više štedite, makar to značilo da se nečega morate i uskratiti.  
Blizanci 22. 5 – 21. 6.
Ocjena dana: 2Ljubav: 3Posao: 2Zdravlje: 2

Razdražljivost i umor odvratit će vas od planiranih aktivnosti. Radije odgodite neke poslove ili ih prepustite kolegama. Imajte više strpljenja u komunikaciji i provedbi zadataka. Računajte na manje zastoje koji neće nanijeti veću štetu, no mogu utjecati na vaše samopouzdanje. Izbjegavajte hladne napitke koji vam mogu nadražiti grlo.   

Rak 22. 6.  – 22. 7.
Ocjena dana: 3Ljubav: 4Posao: 3Zdravlje: 3
Neovisni ste pa drugi neće imati na vas prijašnji utjecaj. Bit ćete hrabriji u poduzimanju novih poteza. Zaokupit će vas financijska situacija, rješavanje novčanih obveza, zajma, plaćanje osiguranja ili kupoprodaja većih stvari. Uloga drugih bit će značajna u ostvarivanju planova. Partnerski odnosi i novac ispreplitat će se idućih dana.  

Lav 23. 7.- 22. 8.
Ocjena dana: 5Ljubav: 5Posao: 5Zdravlje: 5
Privatni će planovi zaživjeti, a neki poslovi mogu doživjeti uzlet. Krasit će vas ljubaznost i šarm pa ćete s više optimizma rješavati probleme, doći do zanimljivih ideja ili mogućnosti napredovanja. Neki će izdvojiti veći novčani iznos na uljepšavanje, putovanje ili druge osobne potrebe. Znat ćete ugoditi sami sebi. 

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 3Ljubav: 3Posao: 2Zdravlje: 3
Bit ćete zaokupljeni svakodnevnim poslovima i kućnim obavezama. Misli će vam biti nemirne pa ćete se teško koncentrirati na ono što radite ili se gubiti u sitnicama. Smetat će vas buka ili tuđi razgovori, pa ćete maštati o ljetovanju na nekom mirnom mjestu gdje biste se mogli odmoriti na način koji vama najbolje odgovara.  
Vaga 23. 9.  – 22. 10.
Ocjena dana: 4Ljubav: 3Posao: 5Zdravlje: 4
Koncentracija će vam biti odlična. No radit ćete bez dovoljno odmora pa biste se mogli iscrpiti. Poznanstvo s osobom suprotna spola ne odvija se u skladu s vašim željama. Druga strana zna što želi i teško je osvojiva pa ćete morati biti itekako strpljivi kako biste dobili njezino povjerenje.   

Škorpion 23. 10. – 21. 11.
Ocjena dana: 4Ljubav: 4Posao: 5Zdravlje: 3
Prilike će vam ići naruku, imat ćete potporu bliskih i naklonost drugih ljudi. U poslu će vas pratiti susretljivost kolega i šefova pa ćete lakše izložiti ideje. Zahvati u domu poput bojanja zidova, premještanja namještaja i uređenja vrta ispunit će vam slobodno vrijeme. U sve što radite unijet ćete mnogo svog kreativnog duha.  
Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 5Ljubav: 5Posao: 5Zdravlje: 5
Bit ćete izdržljivi i čvrstih odluka te marljivo prionuti osobnom razvoju. Lakše ćete premostiti iznenadne uspjehe i padove, pa će vas biti teško izbaciti iz ravnoteže. Imat ćete više samopouzdanja i biti spremni prihvatiti promjene. Zainteresirat ćete se za neko novo, zanimljivo područje i slobodne sate provoditi u čitanju ili surfanju internetom.  

Foto: DREAMSTIME

Jarac 22. 12. – 20. 1.
Ocjena dana: 3Ljubav: 3Posao: 2Zdravlje: 3

Osjećat ćete umor, biti iscrpljeni i nervozni. Mogli biste prekinuti neke odnose ili se privremeno udaljiti od problematičnih pojedinaca i situacija. Nekima će iskrsnuti novi poslovi koji će dovesti u pitanje nastavak suradnje sa starim partnerima. U ljubavi ćete biti popustljiviji, a svađe oko sitnica prepustiti prošlosti.  
Vodenjak 21. 1. – 18. 2.
Ocjena dana: 4Ljubav: 5Posao: 4Zdravlje: 4
Tražit ćete dinamiku i raznovrsnost u svemu što radite. Mnogi će najveći dio dana provesti radno, a veće rezultate postići u poslovima koje mogu obaviti samostalno. Priželjkujete li mirniji bračni život, od danas ulazite u razdoblje koji će vam donijeti skladnije odnose, a slobodnima više romantičnih prilika.  

Ribe 19. 2. – 20. 3.
Ocjena dana: 2Ljubav: 2Posao: 3Zdravlje: 2
Odgovornost za druge ili za posao, zahtijevat će punu pozornost i ostavljati malo vremena za odmor. Svađe s nekim ljudima stajat će vas živaca i unutarnjeg mira, ali uspjet ćete dokazati da ste u pravu. Iako će vam se mnogo toga motati po glavi, djelovat ćete staloženo, vješto skrivajući svoja unutarnja previranja.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version