U splitskom restoranu i baru Mandrach složili su novi menu za ovu sezonu – kombinaciju domaće kuhinje prezentiranu na moderan način te spoj svjetskih kulinarskih klasika tradicionalno popularnih na čuvenim mediteranskim destinacijama.
POGLEDAJTE VIDEO:
U nepuna tri mjeseca od otvorenja, ovaj ugostiteljski brend Splita inzistira na originalnom gastronomskom putovanju za svakog gosta. Restoran uz more pruža pogled na zalazak sunca, a doživljaj lokacije upotpunjuje slasnim receptima.
Foto: Kristijan Rezo
Kod njih je hrana više od skupine namirnica jer bez obzira na riblji ili mesni jelovnik, poslovna filozofija od prvog dana im je ostaviti dojam na gosta.
Foto: Kristijan Rezo
– Naša je misija stvoriti kulinarski užitak kojeg nećete zaboraviti, pisanjem novih recepata i usavršavanjem tradicionalnih okusa. Želja nam je da sva jela u gostima probude okuse domaćih i ponekih zaboravljenih jela, ali na naš način – poručuju iz kuhinje ovog restorana.
Foto: Kristijan Rezo
Da bi doživljaj večernjeg izlaska bio potpun, gostima se omogućuje i pažljivo pripremljen glazbeni program uz domaće i strane DJ-eve uz čiji se ritam i opuštenu atmosferu ostaje na piću još dugo nakon večere.
Foto: Kristijan Rezo
– Naglasak naše poslovne filozofije počiva na odmaku od uobičajene i ustaljene ponude. Nudimo kvalitetu i osobni pristup svakom gostu – poručuju iz Mandracha.